Met korting naar de Keukenhof

Keukenhof logo 02-CMYK

 Met korting naar de Keukenhof via Letterexpert

Keukenhof heeft dit jaar zeven inspiratietuinen ingericht. In deze eigentijdse tuinen, met het formaat van een gemiddelde achtertuin, gaan prachtige Hollandse bolbloemen samen met mondiale trends op tuindesign en tuinmeubilair.

PiepschuimLetterexpert.nl is dit jaar ook te vinden op de Keukenhof. Wij leveren dit jaar een grote piepschuim tekst voor één van de inspiratietuinen: de LOVEGARDEN.

lovegardenDe LOVEGARDEN is een tuin vol liefde en herinneringen. Een plek om stil te staan bij wat we hebben en wat we hebben gehad. Een afdruk van een kinderhand, een liefdesslotje aan een brug, een beeld dat herinnerd aan een geliefde. Bezoekers laten de tuin, door het achterlaten van een persoonlijk bericht, groeien tot een tuin vol warmte en verbondenheid.

De piepschuim letters worden gevuld met aarde, planten en bollen en zullen mooi decor vormen voor deze liefdevolle tuin.

U bent van harte uitgenodigd om onze letters te komen bewonderen op de Keukenhof en om ook alle andere inspiratietuinen en bloemenpracht te bewonderen.

De PiepschuimLetterexpert.nl biedt u daarom een gratis kortingsbon voor de Keukenhof aan!

Deze kortingsbon kun u hier GRATIS downloaden. Wij wensen u alvast veel plezier op de Keukenhof.

Met vriendelijke groet,

logo-piepschuimletterexpert

 

Participant Keukenhof Inspiratietuinen.

Ronald Vermeulen