Letterexpert en Marijke Helwegen slaan de handen ineen!

“Facelift” is tegenwoordig  het  toverwoord voor renovaties van onroerend goed, vernieuwde merken, nieuwe logo’s en voor verbetering van uw imago of product.    Lees maar de kranten en het nieuws.

 

Marijke Helwegen is onlangs gehuldigd als “droomvrouw”van het Heerendrie basketball team van Basketball vereniging Quick Runners. De Letterexpert is als sponsor betrokken bij Quick Runners en zodoende kwamen we op dit idee om letters en facelift te combineren.

Heeft uw bedrijf ook een facelift nodig of krijgt uw bedrijf een facelift? Denk dan eens aan de Letterexpert voor uw nieuwe gevelreclame, bewegwijzering of andere toepassingen van uw logo en letters voor binnen en buiten.

En wat is er dan niet leuker om de officiële opening of introductie van uw gefacelifte bedrijf, merk of product te laten doen door de koningin van de facelift: Marijke Helwegen!

Wij kunnen u in contact brengen met Marijke Helwegen, voor een professionele, maar vooral leuke introductie  van uw gefacelifte bedrijf, merk of logo. Neem dan contact met mij op.

Ronald Vermeulen – 0641024082

IMG_1661IMG_1610 IMG_1664IMG_1660