Kunst met grote letters in Geestmerambacht

In opdracht van het Recreatie Noord Holland hebben we een oude sluisdeur “omgetoverd” naar een echt kunstobject. De sluisdeur is te bewonderen in het recreatiegebied Geestmerambacht.

Het project is een initiatief van kunstenaar Howard Krol (a.k.a. Arthur Lava, op de foto links) en vormgever Guus Bayards.

Aan de ene zijde van de deur staat de tekst “HIER ZIT JE GOED” wat is uitgevoerd in 30mm dikke acrylaat letters in mat wit. Deze werden blind gemonteerd op de deur en voorzien van een anti-graffiti coating.

Aan de andere zijde van de sluisdeur werd een gedicht geplaatst. Dit gedicht is op aluminium platen gesublimeerd (speciale techniek waardoor de inkt een vaste verbinding vormt met het aluminium en daardoor niet meer te verwijderen is) en de platen zijn vervolgend op een rachelwerk van aluminium kokers en eikenhouten latten “onzichtbaar” tegen de deur gemonteerd.

Zeg nou toch zelf; daar zit je goed!

Voor meer info over letters en gevelreclame kunt u terecht op onze website: www.gevelletterexpert.nl

Achterzijde gedicht Geestmerambacht - foto 2 Voorzijde gedicht Geestermerambacht - dichter Arthur Lava (l) en grafisch ontwerper Guus Bayard (r) - foto 2 Voorzijde gedicht Geestmerambacht - foto 1