inoxplus letters met glans

In opdracht van HC Homecollections produceerden wij deze inoxplus letters.

Inoxplus letters worden gemaakt van 8 of 19 mm acrylaat, met een toplaag van rvs.

Deze Rademakers letters hebben een toplaag van hoogglans gepolijst rvs met een spiegel effect (chrome).  Op deze grijze wand geeft het een mooi contrast.

Meer informatie over inoxplus letters vindt u op onze website inoxletterexpert.nl.

Geef je woning een naam

Je woning een naam geven, komt nog steeds veel voor.

Huiseigenaren, VVE’s en architecten komen vaak terecht bij de Letterexpert voor letters op woningen en gebouwen.

Door ons uitgebreide assortiment en vele verschillende materialen, kunnen wij bijna altijd een passend voorstel doen.

Hieronder enkele voorbeelden. De Dunas tekst plaatsen wij recent op een woning in West Kappele.

Meer informatie op www.letterexpert.nl

Bronzen logo van BodySculpt past perfect in het interieur

Bij BodySculpt in Amsterdam kan je terecht voor injectables en andere schoonheidsbehandelingen.

In het interieur overheersen subtiele bronzen accenten. Het logo van BodySculpt moest daarop worden aangepast zodat het mooi in het interieur te worden opgenomen.

De klant koos voor metalbase letters, gevelletters uit titanium plated rvs met een hoogglans bronzen afwerking. Alhoewel deze letters binnen zijn gemonteerd, kunnen deze ook prima buiten worden toegepast.

Het titanium op de letters zal niet verkleuren, zoals echt brons dat wel doet. De letters zijn daardoor onderhoudsvrij.

Meer informatie over deze letters vindt u op onze website metalletterexpert.nl

Nobelhorst kiest weer voor basicletters

Twee jaar geleden hebben we de voorzijde van het pand van huisartsenpraktijk Nobelhorst in Almere voorzien van basicletters.

Nu er ook een tandartsenpraktijk in het pand is gevestigd, hebben we de letters mogen doortrekken naar de zijkant van het pand.

Basicletters zijn letters gemaakt van door-en-door gekleurd acrylaat. Indit geval zijn ze 8 mm dik, maar het is ook mogelijk om deze 19 mm of 30 mm dik te maken in een beperkt aantal standaard kleuren.

De letters zijn met afstandshouders tegen de wand gemonteerd, zodat een schaduweffect ontstaat en zich geen vuil kan ophopen aan de bovenzijde van de letters die uiteindelijk vieze strepen op de letters en de wand kunnen veroorzaken.

Ook interesse in basicletters?  Ga naar onze website www.gevelletterexpert.nl

Foamplus piepschuim logo TREK

In opdracht van Topbikes.nl in Den Haag, produceerde en plaatsten wij dit logo van fietsmerk TREK.

Het 3D logo is gemaakt van piepschuim (ook wel EPS, styropor of polystyreen genoemd) met een fraaie afwerking aan de voorzijde.

Het piepschuim logo is aan de voorzijde voorzien van hoogglans acrylaat fronten, waardoor deze letters een hoogwaardige uitstraling krijgen.

Meer info: piepschuimletterexpert.nl

Foamplus logo’s bij Talpa Radio

Bij Talpa Radio in Hilversum bevinden zich de studio’s van SKY Radio, Radio 10 , Radio 538, Radio Veronica en het digitale platform YUKE.

De Letterexpert heeft de wandelgangen een beetje mooier gemaakt met fraaie Foamplus piepschuim logo’s van de diverse radio stations.

Deze 3D logo’s zijn gemaakt van piepschuim met acrylaat fronten voor een luxe uitstraling.

Meer info op www.piepschuimletterexpert.nl

RVS LED letters restaurant LAKE HOUSE

Restaurant LAKE HOUSE in Bergschenhoek opent 28 september haar deuren (zie: www.thelakehouserotterdam.nl/)

Dit restaurant is op een zeer fraaie locatie gelegen in een natuurgebied aan het water. Zeker de moeite waard om eens te gaan bekijken.

Dan ziet u ook de mooie gevelreclame die wij daar hebben geplaatst. De rvs led letters passen mooi bij de houten gevel van het pand en de industriële uitstraling.

Meer info: www.inoxletterexpert.nl

Roest-look letters zijn net echt

Roestletters zijn populair. Het gebruik van het zogenaamde corten-staal voor (verlichte)letters heeft echter beperkingen. Het staal is vooral zwaar en het maken van doosletters om er vervolgens led verlichting in te plaatsen is vrijwel onmogelijk, en kostbaar.

Letterexpert.nl heeft een techniek ontwikkeld om letters uit kunststof of aluminium te voorzien van een echte roestlaag. Deze techniek maakt het mogelijk om bijna alle soorten letters uit te voeren als roestletters. Ook letters met verlichting. Letters worden voorzien van een coating met daarin echte staaldeeltjes. Deze staaldeeltjes gaan roesten, als gevolg van normaal roestproces, dat word versneld door een activator toe te passen.

Het resultaat is geweldig! mooie dikke letters in roestlook, alsof het 2 cm dikke stalen letters zijn en niet van echt te onderscheiden.

Onderstaande foto’s van restaurant groenland in Driebergen zijn de roestletters ook voorzien van indirecte led verlichting.

Interesse?  neem dan contact met ons op: info@letterexpert.nl 

2016-07-04-20-58-30 2016-07-04-20-58-31-1 2016-07-04-20-58-31-2

Gevelletters uit gegalvaniseerd staal

Letterexpert.nl is specialist in alle soorten letters. Ook letters uit materialen die niet gebruikelijk zijn om gevelletters van te maken gaan wij niet uit de weg.

Voor de Johanneskerk in Eindhoven maakten wij bijvoorbeeld letters uit gegalvaniseerd staal. Dit materiaal heeft een rauwe, industriële uitstraling en pas daarom uitstekend bij dit soort architectuur.

De letters zijn uit staalplaat gefreesd en vervolgens zijn de randen behandeld tegen roesten. Vervolgens zijn deze voorzien van afstandshouders om een mooi schaduweffect te verkrijgen.

Meer informatie over metalen letters kunt u vinden op www.metalletterexpert.nl

2016-09-14-15-35-59 2016-09-14-15-36-01 2016-09-14-15-36-03

 

 

Kunst met grote letters in Geestmerambacht

In opdracht van het Recreatie Noord Holland hebben we een oude sluisdeur “omgetoverd” naar een echt kunstobject. De sluisdeur is te bewonderen in het recreatiegebied Geestmerambacht.

Het project is een initiatief van kunstenaar Howard Krol (a.k.a. Arthur Lava, op de foto links) en vormgever Guus Bayards.

Aan de ene zijde van de deur staat de tekst “HIER ZIT JE GOED” wat is uitgevoerd in 30mm dikke acrylaat letters in mat wit. Deze werden blind gemonteerd op de deur en voorzien van een anti-graffiti coating.

Aan de andere zijde van de sluisdeur werd een gedicht geplaatst. Dit gedicht is op aluminium platen gesublimeerd (speciale techniek waardoor de inkt een vaste verbinding vormt met het aluminium en daardoor niet meer te verwijderen is) en de platen zijn vervolgend op een rachelwerk van aluminium kokers en eikenhouten latten “onzichtbaar” tegen de deur gemonteerd.

Zeg nou toch zelf; daar zit je goed!

Voor meer info over letters en gevelreclame kunt u terecht op onze website: www.gevelletterexpert.nl

Achterzijde gedicht Geestmerambacht - foto 2 Voorzijde gedicht Geestermerambacht - dichter Arthur Lava (l) en grafisch ontwerper Guus Bayard (r) - foto 2 Voorzijde gedicht Geestmerambacht - foto 1