Piepschuim Letterexpert

  • Budgetfoam piepschuim letters
  • Colorfoam piepschuim letters
  • Foamplus piepschuim letters
  • Colorfoam-plus piepschuim letters

 

basicfoam-cm

logo-piepschuimletterexpert

De Letterexpert.nl produceert  letters en logo’s uit piepschuim (EPS).  Reclameletters, gevelletters, losse letters, woordmerken en beeldmerken kunnen allemaal worden gemaakt uit piepschuim.

Zoekt u letters met een bijzondere uitstraling, met impact en een optimaal 3D effect? Letters en logo’s met body? Piepschuim letters kunnen overal worden toegepast; achter de receptie of andere bedrijfs (binnen)wand, op de beursstand of tijdens een evenement. Wij leveren letters en logo’s in alle soorten en maten uit polystyreen schuim, en wij kunnen u van een gedegen advies voorzien.

De piepschuim letters en logo’s van de letterexpert.nl zijn de ideale oplossing. Piepschuim letters en logo’s uit EPS-polystyreenschuim kunnen vrijwel overal worden toegepast!  Maatwerk producten van top kwaliteit.

 

Wij bieden u de volgende piepschuim producten aan:

  • budgetFoam: Standaard witte piepschuim letters, logo’s en cijfers
  • colorFoam: Letters of logo’s van gekleurd piepschuim.
  • foamPlus: Piepschuim letters en logo’s met harde kunststof of metalen fronts.
  • flockFoam: Piepschuim letters afgewerkt met kunststof vezels.
  • colorfoam-xlumifoam: Piepschuim letters en logo’s met led verlichting.

 

Piepschuim letters en logo’s kunnen in veel verschillend diktes en afmetingen worden gemaakt. Diktes beginnen bij 2 cm, bij een hoogte van 5 cm en kunnen oplopen tot bijna ieder gewenste dikte en hoogte. De letters worden dan in delen gesneden en later verlijmd.

 

Wat is piepschuim?

Piepschuim is de veelgebruikte naam voor EPS. EPS is een afkorting van geëxpandeerd polystyreen, ook bekend als Styropor schuim of styrofoam, tempex.

 

Hoe worden piepschuim letters gemaakt?

Onze Piepschuim letters en logo’s worden met een gloeidraad gesneden. Deze gloeidraad wordt gekoppeld aan een cnc snijmachine die de gloeidraad door de blokken piepschuim laat snijden. Daarom zijn er ook altijd een snijlijn zichtbaar bij letters waar een deel moet worden uitgesneden, zoals bijvoorbeeld de O of de A.

Indien gewenst kunnen we de letters verven / spuiten in een RAL kleur.

 

logo-piepschuimletterexpert

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met piepschuimletters?  Kijk dan op onze website www.piepschuimletterexpert.nl of www.bosmanpiepschuimletters.nl

Direct antwoord op uw vragen? Bel ons dan op tel. nr. 035-2031305. 

 

budgetfoam3colorfoam1foamplus3flockfoam3